IRC-Galerie

Neueste Blogeinträge

Übersicht: Blog Einträge

angst xDDienstag 05.02.2008 10:42 PM

Oikeaoppinen angstaaminen tapahtuu pimeähkössä tilassa jossa on nurkka. Täällä angstaaja näyttää mahdollisimman surkealta. Surullinen musiikki, jossa on sydäntärepivät lyriikat tukee kokonaisuutta.

Kun angstataan huolella, on ulkonäöllä erityisen paljon väliä. Mahd. paljon mustaa vaatetusta ja paljon kajaalia tekevät angstista suloisen ankeaa. Angstatessa kannattaa olla myös mahdollisimman puhumaton.

Angstin edetessä ruvetaan viiltelemään. Tämän pitää olla huolella ja tarkkaavaisuudella tehty ja ammattimainen viiltely on kaunista katseltavaa.

* 1. Puhdas lusikka, tai kananmunan kuori (ja väität kavereillesi, joita tosiangstaajalla ei ole, että teit sen ruostuneella kertakäyttölusikan varrella)
* 2. Sijoitus. Tosi angsti viiltää aina kyynärpäästä noin 10 cm kämmentä kohti. Näin verta ei tule, mutta kun viiltoja tahallaan näyttää, näyttää se siltä että elämä todellakaan ei suju.
* 3. Paikka on melko tärkeä kokonaisuuden kannalta. Lukittava huone ja ontto ovi, jonka läpi tekoitkusi kuuluu, on täydellinen.

Angstin alalajit:

* TeiniX angst: Näyteltyä ja liioteltua angstia joka esiintyy ylesimmin 11-13-vuotiailla tytöillä, esim: "Voi vittu, siis mutsi käräytti ryyppäämisestä, vittu kun oon niin ANGST" Chateissä tälläisille kannattaakin sanoa joko "Hanki elämä" tai "Banaanilla ranteet auki".
* Piiloangsti: Halutaan hellyyttä ja huomiota. Tälläinen ihminen kertoo kavereilleen kuinka surkeasti kotona (muka) menee, ja näyttelee kaikille viiltoja ranteessaan.
* Ns. oikea angsti: Raivoaa silloin kuin oikeasti vituttaa. Huutelee perään: "Älkää vittu ärsyttäkö, saatana muutenkin angstittaa!"
* Piiloangst: Henkilö on hyvällä tuulella mutta kun sanot yhdenkin väärän sanan niin angsti nousee esille ja veri ruiskuaa ranteista.

Du bist noch kein Mitglied?

Jetzt kostenlos mitmachen!

Als registrierter Nutzer könntest du...

...Kommentare schreiben und lesen, was andere User geschrieben haben.