IRC-Galerie

Cathelijne

Cathelijne

» Il mio Angelo è tre Metri sopra il Cielo ♥ || Tu eres el amor de mi vida ♥

RIPFreitag 08.01.2010 01:33 AM

Mijn lieve Daniel,
Je was met vrienden een vrijgezellenfeestje aan het vieren. 'S avonds wouden jullie in Stricker (Discotheek, Dörpen).
Je had er zo'n zin in was er al weken over aan het praten, en over de bruiloft, hoe zeer je zin had weer met je vrienden uit te gaan.
Toen plotseling je uit het leven gerukt werd. Je liep op straat en wou een auto aanhouden, de 23 jarige die in die auto zat hield zich niet aan de verkeersregels, en was al helemaal niet van plan te stoppen.
Je werd aangereden, de klap was ook voor jouw sterke lichaam gewoon te groot.
Je was in één klap weg, hersendood.
Pas een paar uur daarna kregen ik, je ouders en één van je beste vrienden het te horen. Het was verschrikkelijk, het was één van de ergste dingen die je als ouders, vriendin en als één van de vrienden te horen kan krijgen. De wereld van ons allemaal storte in, dat was te horen ook, we hebben geschreeuwd, gehuild alsof ons leven ervan afhing. Maar eigenlijk was alles al te laat, niks kon ons meer redden.
Je ziet het vaak op tv, maar denkt nooit dat het je zelf kan overkomen. Want wij, wij hadden plannen voor ons hele leven! Hoevaak hebben we er over gediscuseerd hoeveel kinderen we wouden, ik wou er altijd 2 maar jij 3. Wanneer we dat eenmaal achter ons gelaten hadden begonnen we met wat het dan zijn moest, van jou 3 beeldschone meisjes (Je zei altijd: jij en ik samen, daar kunnen alleen mooie kinderen uit voort komen), ik wou altijd 1 jongen en 1 meisje. Maar dat alles is nu te laat, niks meer met toekomst, niks meer met 3 beelschone meisjes, hoe graag had ik je gelijk gegeven als je maar verder met mij geleefd had. Of had het uitgemaakt, het was allemaal niet erg geweest als je maar geleefd had.
Te zien wat je ouders nu doormaken, jou lieve familie, het breekt de scherven van mijn hart, want mijn hart is inmiddels al gebroken, de minuut dat ik te horen kreeg dat er geen hoop meer voor je was. Je was de derde dit jaar die op 18 jarige leeftijd moest sterven van onze vrienden.
We waren die nacht tot half 5 's morgens bij jou, om 8/9 uur 's morgens stonden we weer naast je bed. Je lag daar zo kalm alsof je gewoon aan het slapen was, alleen dan met al die maschines om je heen. De dokters hebben nog verschillende testen gedaan, maar de hoop was weg. Dat hebben ze ons op Zondag om ongeveer 1 uur verteld, we hadden 2 keuzes, je organen afstaan of de maschines uit stellen. Het was misschien voor de mensen egoistisch die organen nodig hebben, maar we wouden Daniel heel laten. Tussen 2 en 3 uur hebben de artsen de maschines uitgedaan.
We hebben je daarna nog gezien, je was nog warm alleen je kleur begon al langzaam weg te gaan. Het was zo zwaar, vooral om je familie, die niks als lief zijn zo verscheurd te zien, want ook al was je soms een dwarskop we hielden en houden nog steeds zoveel van jou! Jij was altijd het zonnetje, het zonnetje wat altijd scheen ook wanneer het duistere dagen waren.

Vele zeggen nu dat je alles uit het leven gehaald hebt wat er in zat, en dat klopt! Je kreeg wat je wou, want daar zorgde je ook voor, je werkte er 13 uren per dag voor soms nog wel meer. Je ging ook wanneer je eigenlijk slapen moest naar mij en naar vrienden. Je was gewoon een droomman en ik ben vereerd dat ik jou in mijn leven mocht hebben!
Zo lief en zo begripsvol, je sleepte me overal door heen. Wij samen hadden ook onze fouten, maar samen konden we alles aan, we waren een team zoals jij altijd zei.
Je ook zei, wanneer je er niet was ik in mijn hart moest kijken, want jij was in mijn hart en hield mijn hart warm wanneer je er niet was. Daniel ik zal het proberen, ik zal proberen voor jou door te gaan, maar alleen omdat ik weet wanneer ik niet doorga en sterf, ik weet dat je mij net zo hard weer terug schopt als dat ik gekomen ben.
Ik zal altijd van je houden!
Jij zal verder leven in onze harten!
RIP 08.11.09

(L)

Du bist noch kein Mitglied?

Jetzt kostenlos mitmachen!

Als registrierter Nutzer könntest du...

...Kommentare schreiben und lesen, was andere User geschrieben haben.